Maxulin erfaringer

Det er ingen hemmelighet at «The great decline» starter fra 30-årsalderen for menn. Hvert år synker testosteronet. Livslysten og den «gnisten» avtar og avtar. Den gode nyheten er at det ikke trenger å være slik.

Det finnes måter for deg å ha høyere testosteronnivåer når du er 50 enn de menn som er 25 år. Alt handler om hvor godt du optimaliserer testosteronet ditt. Et av de mest diskuterte temaene for å øke testosteronnivået er testobostere. Og i Sverige har et av de mest populære testosterontilskuddene blitt Maxulin.

Men debatten om Maxulin er delt i to leire. Den ene leiren er utrolig kritisk til Maxulin, den andre leiren sverger til Maxulin og sier at produktet er noe av det beste som har skjedd dem.

Hva er Maxulin?

Å ta reseptbelagte testosterongel eller tabletter kan være ubehagelig. Fordi dette er syntetisk. Bivirkningene er mange, og det kan slå ut kroppens egen evne til å produsere testosteron. Men Maxulins tilnærming er annerledes. Maxulin inneholder vitaminer som finnes overalt i naturen. Vitaminene er klinisk bevist å være til fordel for kroppens evne til å produsere testosteron. Så i stedet for å gi kroppen syntetisk testosteron, hjelper du kroppens evne til å produsere testosteron.

Hva inneholder Maxulin?

FENUGREEK – Hemmeligheten bak Maxulin

2017 endret spillereglene for alltid for naturlige midler som øker testosteron. En dobbeltblind og placebokontrollert studie utført i 2017 viste at testosteronnivået økte med opptil 46 % hos 90 % av deltakerne. At et naturlig kosttilskudd kunne øke testosteronnivået til disse høydene var tidligere «umulig».

Studiene viste:

  • Økt spermantall
  • Spermbevegelse økte med 14,6 % i gjennomsnitt
  • Bedre humør og mental skarphet.
  • Betydelig forbedret kardiovaskulær (hjerte) helse og libido.

Noe som ikke er et sjokk siden de alle er klassiske eksempler på fordelene med sunne testosteronnivåer. Det som skiller Maxulin fra de andre Testoboosterne er at produktet inneholder et ekstrakt fra bukkehornkløver.

Det er uklart nøyaktig hvordan bukkehornkløver fungerer, men en ting som er sikkert er at det hjelper på kroppens evne til å produsere testosteron.

“Det konkluderes med at 500 mg av dette proprietære bukkehornkløverekstraktet hadde en bemerkelsesverdig effekt på både over- og underkroppsstyrke og kroppssammensetning sammenlignet med placebo i en dobbeltblind kontrollert studie.”

National Library of Medicine

Maxulin var rask på bukkehornkløvertoget, kosttilskuddet inneholder 600 mg bukkehornkløverekstrakt. Studiene brukte 500 mg, så Maxulin inneholder mer bukkehornkløver enn studiene som ble brukt.

Vi i Testoboosterguiden spår at i fremtiden vil alle menn over 30 supplere kostholdet med bukkehornkløver (bukkehornkløver) fordi de gang på gang er bevist for å hjelpe menn med testosteronnivå.

Studier angående testosteron og bukkehornkløver: 1,2,3

Magnesium

Sammen med Omega 3 er magnesium et av de mest undersøkte kosttilskuddene på markedet. Magnesium hjelper med en rekke funksjoner, hvorav en av de viktigste er at det bidrar til å optimalisere søvnen din. (Bedre søvn = Høyere testosteron) Magnesium hjelper også musklene til å slappe av etter sammentrekninger.

SINK

Sink er et stoff som nesten alle testoboster inneholder. Sannsynligvis det mest anerkjente mineralet som hjelper kroppens evne til å øke testosteron.

Sink er et av få kosttilskudd som i utgangspunktet alle brukere på fora som Reddit og Flashback kan bli enige om. Sink er utrolig for testosteronnivået.

Vennligst les denne studien hvor det ble konkludert med at menn som inntok 30 mg sink per dag viste økte nivåer av fritt testosteron i kroppen.

Vitamin b6

Vitamin B6 spiller også en direkte rolle i testosteronproduksjonen da det undertrykker syntesen av østrogen. I tillegg er vitamin b-mangel utrolig vanlig i Sverige. Og hvis du lider av vitamin B-mangel, kan testosteronnivået synke.

Vår anmeldelse? 4,9/5 stjerner.

+ Alle ingrediensene har vitenskapelige bevis
+ 88 % av kundene er fornøyde og anbefaler Maxulin
+ Naturlige ingredienser
– Det som senker ratingen noe er at Maxulin kommer i abonnementsform.

Ha de rette forventningene når du tar Maxulin. Dette er ikke anabole steroider. Dette er et naturlig kosttilskudd som hjelper kroppens egen evne til å produsere testosteron.

Det Maxulin inneholder er basert på naturlige stoffer, som alle har vitenskapelige bevis. Og det må huskes at 88% av de som bruker Maxulin anbefaler produktet.

Den eneste grunnen til at nesten 9/10 av brukerne er fornøyd med produktet må rett og slett være at det faktisk fungerer. Vi kan derfor si at vi absolutt anbefaler Maxulin.

Men husk hva jeg skrev i begynnelsen av artikkelen. Hvis du tror at Maxulin vil fungere som anabole steroider eller en TRT-behandling, vil du bli skuffet. Dette er et vitaminpreparat som hjelper kroppens egne evner.

Ikke forvent at Maxulin alene skal være nok. Sørg for at du sover, spiser og trener riktig og du vil merke gode resultater. Akkurat nå kan du også prøve Maxulin-tablettene med 50 % rabatt. Hvis du ikke merker resultater etter 1-2 måneder, kan du ganske enkelt avbryte.