T8 kosttilskudd Erfaring

Alt du trenger å vite om T8 – Naturlig kosttilskudd for menn!

T8 er et naturlig testoboostertilskudd utviklet av Vitamail, en av Nordens ledende aktører innen naturmidler, helse- og kosttilskudd. T8 kombinerer 8 spesielt viktige virkestoffer, som sink og magnesium, i en kapsel. Dette er et produkt som er spesielt rettet mot menn som ønsker å øke sitt testosteronnivå, og som kan bidra til å forebygge den nedgangen i testosteronnivået som mange menn opplever etter midten av 30-årene.

Om vitamail

Vitamail legger vekt på kvalitet, innovasjon og trygghet i utviklingen av sine produkter, og T8 er ingen unntak. Alle råvarene som brukes i produktet er naturlige og hentet fra de reneste kildene, og produksjonen skjer i samsvar med retningslinjene fra European Food Safety Authority (EFSA) og Mattilsynet, samt Good Manufacturing Practice (GMP). Alle ferdigproduserte varer sendes videre til Eurofins, et av verdens ledende analyseselskaper, for ytterligere kvalitetskontroll.

Med T8 trenger du ikke spise østers og spinat hver dag for å øke ditt testosteronnivå, men kan heller supplere kostholdet ditt med dette kosttilskuddet. T8 er i dag Nordens raskest voksende testosteronprodukt, og hjelper tusenvis av menn hver måned.

Vitamail leverer også ferske kosttilskudd rett hjem til deg, slik at du alltid har ferske produkter tilgjengelig. De har også et mål om å alltid levere førsteklasses kundeservice, og tilbyr gratis frakt på alle bestillinger.

Hvis du er interessert i å øke ditt testosteronnivå på en naturlig måte, kan T8 være verdt å vurdere. Sørg for å snakke med legen din før du begynner på noen form for kosttilskudd, for å sikre at det er trygt for deg å bruke.

Hva inneholder T8?

Så hvorfor er T8 så populær og hva inneholder dette tillegget. Flere av innholdet på nettbrettet skiller seg ut og kan også fremme helsen din på flere andre måter. Alle ingrediensene er naturlige, noe som også gjør dette kosttilskuddet til et snill og skånsomt valg.

I tillegg til et økt nivå av testosteron, er andre fordeler også et forbedret nervesystem og sterkere muskler. Flere av de inkluderte vitaminene og mineralene kan være vanskelige å få tak i gjennom kosten, så investering i T8 kan derfor gi bedre totalhelse. Hvis du derimot er usikker på om dette kosttilskuddet passer for deg, anbefaler vi at du snakker med legen din før inntak.

Magnesium

Mange i Norgehar underskudd av magnesium og kanskje du har hørt at det hjelper mot nervesykdommer som Restless legs? Men faktum er at magnesium er et nødvendig mineral for et fungerende nervesystem og muskler generelt. Grunnen er at magnesium må til for å frigjøre protein til disse. Ønsker du å øke inntaket av magnesium gjennom kosten bør du fokusere litt ekstra på ulike typer belgfrukter, fisk og skalldyr.

Sink

Sink er også et nødvendig kosttilskudd som trengs for at kroppen skal fungere. Sink påvirker forbrenning, opptak av karbohydrater, fett og protein. Alt dette er nødvendig for å opprettholde god muskeldannelse. Her kan du lese en studie om sammenhengen mellom testosteron og sink.

Muira puama

Denne planten har lenge vært brukt som medisinplante i ulike medisiner og kosttilskudd, spesielt i Amazonas hvor den også vokser. På planten er det hovedsakelig blader og stilk som brukes og sies å øke lysten og energien.

Bukkehornkløver

Nøkkelingrediensen i dette tillegget er Bukkehornkløver, som er inkludert for å øke dannelsen og frigjøringen av testosteron i blodet. Fordelene dette gir er mange, da testosteron påvirker både energi og motivasjon, vil bukkehornkløver gi deg en forbedret livskvalitet totalt sett.

Vitamin B6

Vitamin B6 er et mineral som du blant annet finner i råvarer som er animalske, inkludert ulike typer meieriprodukter, kjøtt og fisk.

Vitamin D3

For et velfungerende immunsystem trenger kroppen D3, og den enkleste måten å få dette på er ved å være mye ute. Solens stråler absorberes av huden og omdannes til dette vitaminet. Så hvis du ønsker å holde deg frisk og sterk, er det viktig at du prioriterer å få D3 og tar deg noen ekstra turer ute, noe som også vil styrke kroppen din og bidra til forbedret kardiovaskulær helse.

Du som har valgt å ekskludere disse fra kostholdet ditt vil derfor trenge å få dette gjennom kosttilskudd. B6 er et mineral som kroppen trenger for et fungerende nervesystem, men også for at protein fra maten du spiser kan tas opp og brukes av kroppens muskler.

Terminalia Chebula

Terminalia Chebula vokser i Asia og har også vært brukt i lang tid i medisiner og styrkende kosttilskudd. Planteekstraktet fremmer god lever- og nyrehelse, som går hånd i hånd med godt velvære.

Piperine

T8 inneholder piperin, som sies å bidra til økt forbrenning. Men piperin bidrar også til å gi tabletten sin særegne smak.

Dosering av T8

Anbefalt inntak av T8 er 1-2 tabletter daglig, hvor du selv kan bestemme styrken avhengig av hva kroppen trenger og hvilke resultater du ønsker å oppnå. Takket være ingrediensene anbefales det også at kosttilskuddet tas i forbindelse med et måltid, hvor du enten kan ta to tabletter samtidig eller spre inntaket utover dagen.

Hva er et testosterontilskudd?

Det finnes flere ulike typer testosterontilskudd og T8 regnes som en av disse, selv om tilskuddet også inneholder andre mineraler og vitaminer som gir mange fordeler. Disse typer kosttilskudd markedsføres og selges ofte av butikker som selger treningsutstyr, proteinpulver og annet populært treningstilbehør.

Tilskuddet er ikke klassifisert som et legemiddel, men består i stedet av naturlige vitaminer, mineraler og andre stoffer som hjelper kroppen til å frigjøre mer testosteron. Ifølge studier har dette vist seg å påvirke ytelsen i treningsstudioet og under trening, men også på soverommet og hverdagen generelt fordi det styrer energien, utholdenheten og lysten til en mann.

T8 er spesielt rettet mot menn som trener mye og er over 35+, men avhengig av hva kroppen din trenger er dette mer en rettesnor enn et krav.

Grunnen til dette er at mange menn som er over 35+ opplever disse symptomene da nivået av testosteron vanligvis synker rundt denne alderen. Men det er også mange menn som opplever disse symptomene tidligere enn det. På denne måten gjelder det bare at du tilpasser kosttilskuddet slik at det passer deg.

Fungerer T8?

Selv om T8 har strålende anmeldelser og mange brukere, er det største spørsmålet, fungerer T8 som lovet? Går du gjennom studier, anmeldelser fra kunder og også andre anmeldelser, kan du finne både positive og mer negative utsagn, selv om flertallet er svært positive. Det som derimot skiller dem er effekten som folk føler kosttilskuddet har på lyst, energi og ytelse.

Siden vi alle er bygd forskjellig og har ulike vaner, er det ikke overraskende at resultatet er litt spredt. I tillegg er dette kosttilskuddet et naturlig valg og det kan derfor ta litt tid før du ser noen resultater totalt sett. Så å gi kosttilskuddet tid til å virke i kroppen er nøkkelen til å få de aller beste fordelene.

Studier som er gjort på T8

Vi har også undersøkt markedet for tester og studier som er gjort på T8, men har ikke funnet noen spesifikke rettet mot T8 som helhet. Vi har imidlertid kommet over mange studier som er utført på de ulike ingrediensene i kosttilskuddet.

Blant annet har nøkkelingrediensen bukkehornkløver gjennomgått en rekke tester, som også viser at planten kan påvirke kroppens frigjøring av testosteron med en meget god dømmekraft. Den viser blant annet en ytelsesøkning på rundt 10 % i både ben- og benkpress, men har også vist seg å påvirke stoffskiftet positivt.

Det har også vært ganske solide tester på om sink påvirker frigjøringen av testosteron. I løpet av studien fikk halvparten av testgruppen mat med høyt sinkinnhold, mens den andre halvparten måtte spise underskudd av sink i kosten.

Da ble det oppdaget at sink faktisk kan doble nivåene av testosteron i blodet. Så hvis du ser på disse studiene og så også sammenligner disse med kosttilskuddets gode anmeldelser, forstår vi hvorfor T8 har så mange tilbakevendende kunder og er et veldig populært valg. Verdt å prøve hvis du ønsker å få økt energinivå og kunne prestere bedre!

Er det noen risiko med T8?

Siden T8 er et naturlig kosttilskudd, er det ingen risiko med å spise dette kosttilskuddet. Det regnes heller ikke som et rusmiddel og er derfor trygt å bruke i forbindelse med trening, også på høyere nivå. Det anbefales imidlertid at du aldri tar T8 på tom mage, da dette kan ha negative effekter dersom du har sensitiv tarmflora.

Hvor kan du kjøpe kosttilskuddet?

En ulempe som vi har funnet er at kosttilskuddet ikke selges på apotek eller i butikk, i stedet bestiller du T8 som abonnement. Kosttilskuddet vil da bli sendt direkte hjem til deg og gjør at du aldri vil være det foruten. Dersom du ønsker å ta en pause eller du føler at kosttilskuddet ikke gir de fordelene som er lovet, må du selv si opp abonnementet. Det er imidlertid ingen bindingstid, så du kan teste T8 uten risiko. I tillegg er abonnementet svært prisvennlig og hvor du også alltid kan benytte deg av gode tilbud, for å senke prisen ytterligere.

Fordeler og ulemper med T8

For å kunne avgjøre om kosttilskuddet er noe for deg, har vi oppsummert denne artikkelen ved å gi deg det endelige resultatet her. Hva er fordelene og ulempene med kosttilskuddet og er det virkelig verdt å prøve å se om T8 fungerer?